Význam vlákniny ve výživě člověka a metody jejího stanovení v mořských a sladkovodních řasách

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Význam vlákniny ve výživě člověka a metody jejího stanovení v mořských a sladkovodních řasách

Show full item record

No preview available
Title: Význam vlákniny ve výživě člověka a metody jejího stanovení v mořských a sladkovodních řasách
Author: Žáková, Petra
Advisor: Mišurcová, Ladislava
Abstract: Vláknina je důležitou nutriční složkou potravy. Cílem diplomové práce bylo zjistit možnosti stanovení vlákniny v mořských a sladkovodních řasách a vybrat nejvhodnější metodu pro tuto surovinu. Vláknina byla stanovena oxidační hydrolýzou, metodou podle Henneberg-Stohmanna a enzymaticky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5335
Date: 2008-05-16
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
žáková_2008_dp.pdf 897.0Kb PDF View/Open
žáková_2008_vp.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open
žáková_2008_op.doc 49Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account