Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Použití čistých mlékárenských kultur při výrobě zakysaných výrobků
Author: Nedopilová, Radka
Advisor: Růžičková, Jana
Abstract: Cílem bakalářské práce je seznámení s čistými mlékárenskými kulturami a jejich využití v potravinářském průmyslu (zejména mlékárenském). Náplní je popis a charakterizace bakterií mléčného kvašení, které se aplikují při výrobě zakysaných mléčných výrobků. Následuje stručný výklad technologie výroby vybraných druhů mléčných výrobků v návaznosti na dnes vyhledávané výrobky s probiotickou kulturou z důvodu pozitivního vlivu na celkový metabolismus člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5365
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
nedopilová_2008_bp.pdf 1.091Mb PDF View/Open
nedopilová_2008_vp.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open
nedopilová_2008_op.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account