Komunikace jako jeden ze základních aktivizačních piliřů inteligence a její vliv na zvyšování výkonnosti společnosti J.K.R.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Komunikace jako jeden ze základních aktivizačních piliřů inteligence a její vliv na zvyšování výkonnosti společnosti J.K.R.

Show full item record

No preview available
Title: Komunikace jako jeden ze základních aktivizačních piliřů inteligence a její vliv na zvyšování výkonnosti společnosti J.K.R.
Author: Kollárová, Kamila
Advisor: Porvazník, Ján
Abstract: Diplomová práce se zabývá jednotlivými typy komunikace, jejich fungováním v podnika-telském prostředí a jejich vlivem na celkovou výkonnost firmy. Obsah práce je zaměřen v teorii na definici komunikace, nastínění jejích součástí, základních principů a typů ko-munikace, které by měl člověk, a tím více manažer, ovládat a znát. Praktická část navazuje na výsledky bakalářské práce, na preventivní a nápravná opatření, která byla ve společnosti zavedena a věnuje se vypracování projektu aktivizace komunikačního pilíře inteligence. Cílem práce je implementace teoretických poznatků do podnikové praxe a získání konkrét-ních výsledků, které z analýzy a projektu vyplynou. Prokážeme, že chybějící články v komunikaci lze odstranit a tím nastavit neustále rostoucí zvyšování výkonnosti podniku v reálném konkurenčním prostředí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5440
Date: 2008-05-05
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav financí a účetnictví
Discipline: Finance
Grade for thesis and defense: B 8693


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kollárová_2008_dp.pdfBlocked 1.655Mb PDF
kollárová_2008_vp.pdf 59.19Kb PDF View/Open
kollárová_2008_op.pdf 36.95Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account