Whisky

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Whisky

Show full item record

No preview available
Title: Whisky
Author: Žeravová, Markéta
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Cílem bakalářské práce je seznámení se s alkoholickým nápojem whisky. Obsahem je charakterizovat tento nápoj z hlediska historického, technologického a legislativního. Důraz je kladen na významné obsahové látky a jejich vlastností z chemických aspektů. Je popsán způsob hodnocení whisky, zejména z hlediska organoleptických vlastností a vymezeno místo z hlediska gastronomického. Práce pojednává také o whisky z hlediska jejího společenského statutu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5498
Date: 2008-06-02
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 7963


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
žeravová_2008_bp.pdfBlocked 1.388Mb PDF
žeravová_2008_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
žeravová_2008_op.doc 36.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account