Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek

Show full item record

No preview available
Title: Vliv přídavku vybraných hydrokoloidů na technologické vlastnosti masových pomazánek
Author: Čalová, Alice
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Diplomová práce se zabývá výrobou drůbežích masových pomazánek, kde byly vyrobeny tři skupiny, které se od sebe odlišovaly použitým druhem drůbežích jater. Dále byly do vzorků přidávány hydrokoloidy a byl sledován jejich vliv na technologické a senzorické vlastnosti masových pomazánek. Byly vybrány dva druhy hydrokoloidu, -karagenan a furcellaran, v koncentracích 0,25 % (w/w) a 0,5 % (w/w).
URI: http://hdl.handle.net/10563/56222
Date: 2024-01-01
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: -


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
čalová_2024_dp.pdf 3.260Mb PDF View/Open None
čalová_2024_op.pdf 249.4Kb PDF View/Open None
čalová_2024_vp.pdf 436.3Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account