[NEOBHÁJENO] Podnikatelský plán pro udržitelnou kavárnu

DSpace Repository

Language: English čeština 

[NEOBHÁJENO] Podnikatelský plán pro udržitelnou kavárnu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Dujka, Petr
dc.contributor.author Kouřilová, Karolína
dc.date.accessioned 2024-07-23T13:17:00Z
dc.date.available 2024-07-23T13:17:00Z
dc.date.issued 2024-02-01
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/56656
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro společensky odpovědný podnik, který se svým přístupem k podnikání snaží skloubit provoz kavárny a udržitelnost. Práce je rozdělena na dvě části, a to teoretickou a praktickou. Teoretická část obsahuje základní informace týkající se podnikání v České republice a rozborem dílčích částí podnikatelského plánu. Praktická část je poté zaměřena na sestavení podnikatelského plánu pro udržitelnou kavárnu.
dc.format 86 s. (133 738 znaků)
dc.language.iso en
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject podnikatel cs
dc.subject podnikání cs
dc.subject podnikatelský plán cs
dc.subject kavárna cs
dc.subject udržitelnost cs
dc.subject entrepreneur en
dc.subject entrepreneurship en
dc.subject business plan en
dc.subject café en
dc.subject sustainability en
dc.title [NEOBHÁJENO] Podnikatelský plán pro udržitelnou kavárnu
dc.title.alternative [NEOBHÁJENO] A Business Plan for a Sustainable Café
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Barešová, Petra
dc.date.accepted 2024-06-07
dc.description.abstract-translated This bachelor's thesis is focused on the creation of a business plan for a socially responsible business whose aim is to combine the operation of a café with a sustainable approach. The bachelor's thesis is divided into two parts, namely theoretical and practical. The theoretical part contains basic information concerning the operation of a business in the Czech Republic and the structure of a business plan. The practical part is then focused on the development of a business plan for a sustainable café.
dc.description.department Ústav moderních jazyků a literatur
dc.description.result neobhájeno
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-program English for Business Administration en
dc.identifier.stag 68604
dc.date.submitted 2024-05-03


Files in this item

Files Size Format View Description
kouřilová_2024_dp.pdf 4.415Mb PDF View/Open None
kouřilová_2024_op.doc 47Kb Unknown View/Open None
kouřilová_2024_vp.doc 53Kb Unknown View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account