Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.

Show full item record

No preview available
Title: Modifikace dávek trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech.
Author: Nováková, Lucie
Advisor: Družbíková, Helena
Abstract: Cílem práce bylo modifikovat dávky trvanlivých potravin pro civilní obyvatelstvo v krizových stavech. Bylo využito potravin od tuzemských výrobců, přičemž byla požadována minimální doba trvanlivosti 18-24 měsíců. Z výsledků nutričního hodnocení vyplývá, že se podařilo navržené dávky potravin pro vybrané skupiny obyvatelstva zoptimalizovat tak, že kryjí fyziologickou potřebu téměř všech nutrientů sledovaných v krátkém období.
URI: http://hdl.handle.net/10563/5800
Date: 2008-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
nováková_2008_dp.pdf 586.5Kb PDF View/Open
nováková_2008_vp.doc 48Kb Microsoft Word View/Open
nováková_2008_op.pdf 103.1Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account