Hodnocení povrchových zdrojů pitné vody ve Zlínském kraji

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hodnocení povrchových zdrojů pitné vody ve Zlínském kraji

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mišurcová, Ladislava
dc.contributor.author Žáková, Petra
dc.date.accessioned 2010-07-13T13:47:28Z
dc.date.issued 2006-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/691
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je zjistit chemickou kvalitu povrchových vod, které slouží jako zdroj pitné vody. Práce obsahuje výsledky chemických analýz z vodních nádrží a podzemního zdroje ve Zlínském kraji. Bylo provedeno srovnání některých ukazatelů kvality povrchových vod a podzemního zdroje ve Zlínském kraji. cs
dc.format 61 cs
dc.format.extent 849378 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 31.05.2036
dc.subject povrchová voda cs
dc.subject podzemní voda cs
dc.subject pitná voda cs
dc.subject surová voda cs
dc.subject kvalita cs
dc.subject surface moisture en
dc.subject underground water en
dc.subject drinking water en
dc.subject raw water en
dc.subject quality en
dc.title Hodnocení povrchových zdrojů pitné vody ve Zlínském kraji cs
dc.title.alternative A survey of surface resources for fresh water in the Region of Zlín en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2006-06-22
dc.date.vskp-available 2036-05-31
dc.description.abstract-translated The aim of this bachelor thesis is to discover the chemical quality of the surface moisture which is used as a resource for fresh water. The thesis includes the results from the chemical analyses that have been made from the water reservoirs and the underground water in the Region of Zlin. The comparison of some indicators of the surface moisture and of the underground source the Region of Zlin. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství a chemie cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/143 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.rights.auth IP cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 2262
dc.date.assigned 2005-10-10
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
žáková_2006_bp.pdfBlocked 829.4Kb PDF View/Open
žáková_2006_vp.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open
žáková_2006_op.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account