Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Systém HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o.
Author: Macháčová, Michaela
Advisor: Šefčík, Vladimír
Abstract: Práce pojednává o aplikaci systému HACCP v podnikatelském záměru firmy YOG s.r.o Dále popisuje samotný proces výroby sušeného mléka. Ve výrobě byly zjištěny tři kritické kontrolní body: pasterace, detektor kovu,mikrobiologická analýza. Následně charakterizuje jednotlivé kroky monitoringu, prevence a nápravy. Přehled o firmě umožňuje SWOT analýza.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7069
Date: 2008-06-02
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7713


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
macháčová_2008_bp.pdfBlocked 927.4Kb PDF
macháčová_2008_vp.doc 26.5Kb Microsoft Word View/Open
macháčová_2008_op.doc 26.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account