Stanovení vitamínu B2 v cereáliích

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení vitamínu B2 v cereáliích

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vitamínu B2 v cereáliích
Author: Mikulková, Eva
Advisor: Kramářová, Daniela
Abstract: Vitamín B2 je důležitý pro dobrý stav kůže, očí, funkce srdce a dalších orgánů. Stejně jako další vitamíny řazené do skupiny vitamínů B má důležitou roli v energetickém metabolismu a je také potřebný pro metabolismus tuků, sacharidů a bílkovin. V této práci byl stanovován obsah vitamínu B2 v cereáliích pomocí metody HPLC s UV/VIS detekcí.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7299
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 7717


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
mikulková_2008_bp.pdf 508.4Kb PDF View/Open
mikulková_2008_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
mikulková_2008_op.doc 48Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account