Druhy,složení,stravitelnost a výživná hodnota hub.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Druhy,složení,stravitelnost a výživná hodnota hub.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Pivoňka, Roman
dc.date.accessioned 2010-07-17T03:19:30Z
dc.date.available 2010-07-17T03:19:30Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7460
dc.description.abstract Cílem práce bylo charakterizovat vyšší houby, především se zaměřit na vyšší houby volně rostoucí a seznámit širší veřejnost s problematikou pěstování a zlepšení stravitelnosti a jejích výživnou hodnotu. cs
dc.format 46 s. cs
dc.format.extent 792544 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject taxonomie hub cs
dc.subject morfologie cs
dc.subject Sorts en
dc.subject constitution en
dc.subject digestibility en
dc.title Druhy,složení,stravitelnost a výživná hodnota hub. cs
dc.title.alternative Sorts,constitution,digestibility and nutrivous value of mushrooms. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Okénková, Eva
dc.date.accepted 2008-06-16
dc.description.abstract-translated The aim of my work was to characterize the higher tribe of mushrooms, especially with a view to the higher tribe of wildly growing mushrooms and to get the public acquainted with the issue of their growing as well as improving their digestibility and nutritional valme. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 8014
dc.date.assigned 2007-11-15
utb.result.grade E


Files in this item

Files Size Format View
pivoňka_2008_bp.pdf 773.9Kb PDF View/Open
pivoňka_2008_vp.doc 33.5Kb Microsoft Word View/Open
pivoňka_2008_op.pdf 25.29Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account