Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy

Show full item record

No preview available
Title: Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy
Author: Bartáčková, Eva
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Cílem bakalářské práce je získat především přehled o využití vín z hlediska vhodných kombinací vín s pokrmy. Práce obsahuje poznatky z hlediska pěstování révy vinné, výroby, rozlišení, hodnocení a degustace vín. Zejména se v této práci věnuji volbou výběru vín k jednotlivým pokrmům. Závěr práce je zaměřen na blahodárné a léčivé účinky vín.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7595
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7969


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
bartáčková_2008_bp.pdf 1.182Mb PDF View/Open
bartáčková_2008_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
bartáčková_2008_op.doc 36Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account