Vína Rakouska v kontextu s českou gastronomií

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vína Rakouska v kontextu s českou gastronomií

Show full item record

No preview available
Title: Vína Rakouska v kontextu s českou gastronomií
Author: Kovář, Roman
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Cílem práce je stručný popis rakouského vinařství v kontextu s českou gastronomií. Obsahem je charakterizovat historii českého a rakouského vinařství, vinařských regionů a oblastí Rakouska. Dále vymezení vinařských zákonů a rakouských odrůd pěstovaných v České republice. Z hlediska Gastronomie pojednání o rakouské a české kuchyni a její vhodné kombinaci pokrmu s vínem.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7679
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7919


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kovář_2008_bp.pdf 2.043Mb PDF View/Open
kovář_2008_vp.doc 38Kb Microsoft Word View/Open
kovář_2008_op.doc 46Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account