Nutriční hodnoty vybraných druhů obilovin v závislosti na jejich technologickém zpracování

DSpace Repository

Language: English čeština 

Nutriční hodnoty vybraných druhů obilovin v závislosti na jejich technologickém zpracování

Show full item record

No preview available
Title: Nutriční hodnoty vybraných druhů obilovin v závislosti na jejich technologickém zpracování
Author: Dula, Tomáš
Advisor: Kráčmar, Stanislav
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá hospodářským významem obilovin a jejich postavením ve výživě člověka. Je kladen důraz hlavně na složení a vlastnosti obilí u vybraných druhů obilovin, zvláště u pšenice, ječmene a žita. Důležitou součástí této práce je charakteristika technologických procesů a jejich vliv na nutriční hodnoty obilovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7739
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7682


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
dula_2008_bp.pdf 1.090Mb PDF View/Open
dula_2008_vp.doc 46Kb Microsoft Word View/Open
dula_2008_op.doc 39.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account