Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Horna, Aleš
dc.contributor.author Zemánek, David
dc.date.accessioned 2010-07-17T05:27:51Z
dc.date.available 2010-07-17T05:27:51Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/7746
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je seznámení s úpravou kakaových bobu a kakaa pro výrobu hořké čokolády. Obsahem je charakterizovat kakaové boby a kakao k následnému technologickému zpracování. Důraz je kladen na využití hořké čokolády v gastronomii a zhodnocení příznivých vlivů na zdraví člověka. cs
dc.format 77 s. cs
dc.format.extent 2823628 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject Kakao cs
dc.subject Kakaové boby cs
dc.subject Čokoláda cs
dc.subject Lecithin cs
dc.subject Kofein cs
dc.subject Theobromin cs
dc.subject Cocoa en
dc.subject Cocoa beans en
dc.subject Chocolate en
dc.subject Lecithin en
dc.subject Caffeine en
dc.subject Theobromine en
dc.title Kakao a jeho použití při výrobě hořké čokolády. cs
dc.title.alternative Cocoa and its utilisation in production of dark chocolate. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kulichová, Bohumila
dc.date.accepted 2008-06-09
dc.description.abstract-translated The goal of my bachelory work is getting acquainted with modification of cocoa beans and cocoa for production of plain chocolate. The subject-matter is to specify cocoa beans and cocoa for the following technological process. The focus is on utilizing of plain chocolate in gastronomy and summarizing of positive influence for the health of human beings. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7962
dc.date.assigned 2007-11-14
utb.result.grade A
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
zemánek_2008_bp.pdfBlocked 2.692Mb PDF View/Open
zemánek_2008_vp.pdf 30.04Kb PDF View/Open
zemánek_2008_op.pdf 66.03Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account