Hodnocení organoleptických vlastností kávy a kávovin

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Hodnocení organoleptických vlastností kávy a kávovin

Show full item record

No preview available
Title: Hodnocení organoleptických vlastností kávy a kávovin
Author: Zemánková, Jitka
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: V diplomové práci je charakterizována káva a kávoviny - účinné látky, druhy káv a jejich výroba, senzorická analýza, příprava káv a kávovin a metody stanovení jejich organoleptických vlastností. Popsány jsou i výsledky hodnocení organoleptických vlastností (barva, vůně, chuť a celková chutnost) 8 druhů mletých káv, 6 druhů rozpustných káv a 2 druhů kávovin. Také je zhodnocena chuť a celková chutnost káv a kávovin po přídavku senzoricky aktivních látek (cukr, mléko) a zpracována dotazníková akce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8191
Date: 2009-05-19
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 12554


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
zemánková_2009_dp.pdfBlocked 2.987Mb PDF
zemánková_2009_vp.doc 50.5Kb Microsoft Word View/Open
zemánková_2009_op.doc 48.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account