Stanovení základních jakostních charakteristik medu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení základních jakostních charakteristik medu

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení základních jakostních charakteristik medu
Author: Hrabalíková, Martina
Advisor: Růžičková, Jana
Abstract: Náplní bakalářské práce je pojednání o chemickém složení medu a o jakostních požadavcích na kvalitu medu. U vybraných vzorků medu rozdílného původu byly stanoveny základní jakostní ukazatele (obsah vody, glukóza, redukující cukry, fruktóza). Výsledky analýz byly navzájem statisticky vyhodnoceny a porovnány s legislativními požadavky na med.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8281
Date: 2009-05-27
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 27.05.2011
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12423


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hrabalíková_2009_bp.pdfBlocked 1.447Mb PDF
hrabalíková_2009_vp.doc 48Kb Microsoft Word View/Open
hrabalíková_2009_op.pdf 21.96Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account