Projekt optimalizace procesů ve výrobě HTC 2 se zaměřením na činnosti nepřidávající hodnotu v oblasti transportu ve firmě Barum Continental spol. s r.o.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Projekt optimalizace procesů ve výrobě HTC 2 se zaměřením na činnosti nepřidávající hodnotu v oblasti transportu ve firmě Barum Continental spol. s r.o.

Show full item record

No preview available
Title: Projekt optimalizace procesů ve výrobě HTC 2 se zaměřením na činnosti nepřidávající hodnotu v oblasti transportu ve firmě Barum Continental spol. s r.o.
Author: Červenková, Lenka
Advisor: Macurová, Lucie
Abstract: Diplomová práce se zabývá optimalizací procesů ve výrobě HTC 2 v podniku Barum Continental spol. s r.o. Zde se zaměřuje především na činnosti nepřidávající hodnotu v oblasti transportu. V teoretické části jsou vymezeny poznatky z oblastí studia a měření práce, normování, analýzy materiálového toku a vnitropodnikové dopravy. Praktická část se nejprve věnuje představení firmy Barum Continental spol. s r.o. a charakteristice pracoviště HTC 2. Následuje analýza materiálového toku a spotřeby času pracovníků transportu. Stěžejní částí práce je stanovení časových standardů na základě, kterých je vypočítáno současné využití pracovníků. Z výsledků odhalených analýzou jsou stanovený návrhy vedoucí k zlepšení současné situace. V závěru práce jsou zhodnoceny navrhnutá řešení a vymezena závěrečná doporučení.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8312
Date: 2009-05-04
Availability: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 04.05.2016
Department: Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů
Discipline: Průmyslové inženýrství
Grade for thesis and defense: A 11623


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
červenková_2009_dp.pdfBlocked 2.299Mb PDF View/Open
červenková_2009_vp.pdf 35.07Kb PDF View/Open
červenková_2009_op.pdf 38.14Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account