Kukuřice cukrová

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Kukuřice cukrová

Show full item record

No preview available
Title: Kukuřice cukrová
Author: Trávníčková, Iveta
Advisor: Severová, Marta
Abstract: Bakalářská práce se zabývá problematikou kukuřice cukrové, která si dnes získává velkou oblibu jako zelenina. Byl zpracován význam a využití kukuřice, popsána charakteristika základních složek kukuřice cukrové a uvedeny principy metod stanovení některých z nich. Dále byly popsány nejznámější a nejvyužívanější výrobky. V experimentální části bylo provedeno stanovení nutričních charakteristik kukuřice cukrové, jako je obsah vody, škro-bu, vlákniny, bílkovin, aminokyselin a minerálních látek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8374
Date: 2009-05-28
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 11924


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
trávníčková_2009_bp.pdf 1.064Mb PDF View/Open
trávníčková_2009_vp.doc 47Kb Microsoft Word View/Open
trávníčková_2009_op.doc 35.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account