Doplňky stravy na bázi vlákniny

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Doplňky stravy na bázi vlákniny

Show full item record

No preview available
Title: Doplňky stravy na bázi vlákniny
Author: Trčková, Eva
Advisor: Mišurcová, Ladislava
Abstract: Tato práce byla zaměřena na průzkum trhu v oblasti doplňků stravy na bázi vlákniny. Vláknina je nestravitelná část rostlinné potravy. Není využitelná jako zdroj energie, ale má pozitivní vliv na trávicí procesy. Přirozenými zdroji vlákniny jsou ovoce a zelenina. Její příjem je často nedostatečný a může být nahrazen ve formě doplňků stravy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8574
Date: 2009-05-27
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12962


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
trčková_2009_bp.pdf 2.341Mb PDF View/Open
trčková_2009_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word View/Open
trčková_2009_op.doc 53Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account