Stanovení aktivity enzymů v sušeném mléce

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stanovení aktivity enzymů v sušeném mléce

Show simple item record

dc.contributor.advisor Okénková, Eva
dc.contributor.author Hrubá, Veronika
dc.date.accessioned 2010-07-17T15:08:08Z
dc.date.available 2010-07-17T15:08:08Z
dc.date.issued 2009-08-13
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/8725
dc.description.abstract Práce byla zaměřena na obecnou charakteristiku enzymů, jejich katalytickou aktivitu a používané metodiky pro stanovení aktivity převážně lipáz. Nejpoužívanějšími metodami pro stanovení aktivity jsou fotometrická metoda, kalorimetrická metoda, metoda o-ftalátdialdehydová a difůzní metoda. cs
dc.format 28 s. cs
dc.format.extent 2118006 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject lipáza cs
dc.subject proteáza cs
dc.subject hydrolýza cs
dc.subject katalytická aktivita cs
dc.subject Pseudomonas fluorescens cs
dc.subject lipase en
dc.subject protease en
dc.subject hydrolyse en
dc.subject catalytic activity en
dc.subject Pseudomonas fluorescens en
dc.title Stanovení aktivity enzymů v sušeném mléce cs
dc.title.alternative Determination of enzymes activity in dry milk en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kramářová, Daniela
dc.date.accepted 2009-09-09
dc.description.abstract-translated The work was tocused on the generally characteristic of enzymes, the enzymes activity and methods for a determination of lipases activity. The most used methods for a determination of enzymes activity are photometric method, calorimetric method, o-phthaldialdehyde method and diffusion method. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7693
dc.date.assigned 2009-02-10
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
hrubá_2009_bp.pdfBlocked 2.019Mb PDF View/Open
hrubá_2009_vp.pdf 21.01Kb PDF View/Open
hrubá_2009_op.doc 31Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account