Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

Show full item record

No preview available
Title: Výroba termizovaných jogurtových nápojů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
Author: Švarc, Jiří
Advisor: Tykvartová, Dagmar
Abstract: Zakysané mléčné výrobky mají důležitou roli v naší stravě. Tato práce popisuje jednotlivé složky zakysaných mléčných výrobků a jejich změny během zrání. Zabývá se technologií výroby zakysaných mléčných výrobků. Zaměřuje se na výrobky s jogurtovou kulturou. V praktické části se zabývá technologickým postupem výroby jogurtových nápojů. Zkou-má vliv hydrokoloidů na jakost termizovaných jogurtových nápojů, schopnost jednotlivých hydrokoloidů, nebo jejich směsí, udržet syrovátku v jogurtovém nápoji po procesu termiza-ce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/8945
Date: 2009-05-28
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12787


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
švarc_2009_bp.pdf 18.32Mb PDF View/Open
švarc_2009_vp.doc 35Kb Microsoft Word View/Open
švarc_2009_op.doc 49.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account