Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Vliv hydrokoloidů na reologické vlastnosti termizovaných jogurtových výrobků
Author: Horníčková, Dita
Advisor: Tykvartová, Dagmar
Abstract: Práce je zaměřena na zkoumání vlivu hydrokoloidů na reologické a senzorické vlastnosti termizovaných jogurtových nápojů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9357
Date: 2009-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 12883


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
horníčková_2009_bp.pdf 3.731Mb PDF View/Open
horníčková_2009_vp.doc 36Kb Microsoft Word View/Open
horníčková_2009_op.doc 43.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account