Optimalizace výroby aerovaných tyčinek

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Optimalizace výroby aerovaných tyčinek

Show full item record

No preview available
Title: Optimalizace výroby aerovaných tyčinek
Author: Valášková, Hana
Advisor: Růžičková, Jana
Abstract: V diplomové práci je zpracováno sledování kvalitativních parametrů aerovaných čokolá-dových tabulek a tyčinek v závislosti na proměnlivých reologických vlastnostech a jemnos-ti čokoládových hmot. Získané výsledky jsou zpracovány formou statistického vyhodnoce-ní a na jejich základě jsou výrobnímu závodu Zora Olomouc navrženy optimální podmínky a dílčí změny v celkovém technologickém procesu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/9936
Date: 2009-05-19
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A 12516


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
valášková_2009_dp.pdfBlocked 12.65Mb PDF
valášková_2009_vp.doc 48Kb Microsoft Word View/Open
valášková_2009_op.doc 46.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account