Potravinové alergie z obilovin

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Potravinové alergie z obilovin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Potravinové alergie z obilovin
Autor: Machovská, Romana
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Práce se zabývá problematikou alergie na obiloviny. Jsou shrnuty základní poznatky obilo-vin, jejich mlynářského a pekárenského zpracování a výroba těstovin. V práci je věnována pozornost základní nemoci celiakie, její projevy a diagnostika. Je popsáno léčení celiakie, které se zabývá povolenými a nepovolenými výrobky do stravy a to je jedině bezlepkovou dietou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10028
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 12784


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
machovská_2009_bp.pdf 658.9Kb PDF Zobrazit/otevřít
machovská_2009_vp.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
machovská_2009_op.doc 32Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet