Antimikrobiální účinky lysozymu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Antimikrobiální účinky lysozymu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Antimikrobiální účinky lysozymu
Autor: Zavadilová, Šárka
Vedoucí: Buňková, Leona
Abstrakt: Bakalářská práce bude zpracována formou literární rešerše. Popište enzym lysozym. Zaměřte se na jeho chemickou strukturu, přirozený výskyt a antimikrobní vlastnosti. Charakterizujte enzymy, včetně potravinářského hlediska. Uveďte další látky s antimikrobními vlastnostmi, popište inhibiční účinky vybraných látek na potravinářsky významné mikroorganismy. Zaměřte se na strukturu buňky mikroorganismů a mechanismy inhibice růstu antimikrobiálními látkami.
URI: http://hdl.handle.net/10563/1002
Datum: 2006-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství a chemie
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 2263


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
zavadilová_2006_bp.pdf 4.279Mb PDF Zobrazit/otevřít
zavadilová_2006_vp.doc 32.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
zavadilová_2006_op.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet