Výroba margarínu, novinky ve výrobních technologiích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba margarínu, novinky ve výrobních technologiích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba margarínu, novinky ve výrobních technologiích
Autor: Holomucká, Gabriela
Vedoucí: Hanuštiak, Pavel
Abstrakt: Bakalářská práce vysvětluje obecné pojmy o tucích, jež by měly tvořit přibližně třetinu z celkového příjmu energie. Konkrétně dvě třetiny těchto tuků by měly být rostlinného původu. Práce se zaměřuje na jejich význam ve výživě člověka. Rozebírá téma od doby první výroby rostlinných tuků do současné podoby. Podává ucelený přehled o technologii výroby rostlinných tuků. Zaobírá se zejména výrobou margarínu a vlivu tohoto produktu na zdraví člověka
URI: http://hdl.handle.net/10563/10049
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 7691


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
holomucká_2009_bp.pdf 731.1Kb PDF Zobrazit/otevřít
holomucká_2009_vp.doc 40Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
holomucká_2009_op.doc 51.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet