Řešení reologických vlastností mražených krémů s vybranými příchutěmi

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Řešení reologických vlastností mražených krémů s vybranými příchutěmi

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Řešení reologických vlastností mražených krémů s vybranými příchutěmi
Autor: Dítková, Veronika
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: V teoretické části této práce je popsána neprůmyslová výroba mražených krémů (suroviny, receptura, postup výroby). Dále je uvedena související legislativa vztahující se na výrobu, uchovávání a prodej nebalených zmrzlin a to zejména vyhláška č. 270/2008 Sb. Také byly stanoveny kritické body při výrobě tohoto typu zmrzlin. Následuje popis reologických a senzorických vlastností mražených krémů. Experimentální část popisuje změny v receptuře mražených krémů a metodiku práce při zjišťování problematiky tání zmrzlin. V poslední části jsou uvedeny výsledky změn receptur zmrzlin (popis nových výrobků a jejich vlastností). Dále jsou uvedeny výsledky procesů tání (tání ve tvaru a křivky tání). Výsledky dotazníkové akce jsou uvedeny.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10328
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: C 12513


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
dítková_2009_dp.pdf 1.262Mb PDF Zobrazit/otevřít
dítková_2009_vp.doc 49.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
dítková_2009_op.doc 52.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet