Stanovení vlákniny v cereálních výrobcích.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Stanovení vlákniny v cereálních výrobcích.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Stanovení vlákniny v cereálních výrobcích.
Autor: Jančárová, Martina
Vedoucí: Severová, Marta
Abstrakt: V teoretické části diplomové práce je uvedena charakteristika cereálií, cereálních výrobků a jejich význam ve výživě. Rovněž je zde popsána vláknina - její definice, dělení, chemické složení, metody stanovení a taktéž význam ve výživě. Praktická část popisuje způsob stanovení vlákniny ve vybraných cereálních výrobcích enzymatickou a neutrálně detergentní metodou a srovnání těchto metod.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10396
Datum: 2009-05-19
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12511


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
jančárová_2009_dp.pdf 1.945Mb PDF Zobrazit/otevřít
jančárová_2009_vp.doc 48Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
jančárová_2009_op.doc 52.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet