Výroba lihovin
Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Jeřábková, Irena
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T08:39:38Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T08:39:38Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-28 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10844
|
|
dc.description.abstract |
Bakalářskíá práce obsahuje rozdělení lihovin a výrobu lihovin. Práce je zaměřena na problematiku výroby vinných destilátů, podrobný pospis principu destilace a destilačního zařízení. Podrobně jsou popsány tradiční vinné destiláty, kterými jsou např. Cognak a různé druhy brandy. Pozornost je věnována specifickým národním značkám. |
cs |
dc.format |
48 s. |
cs |
dc.format.extent |
1197889 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
lihoviny
|
cs |
dc.subject |
destilace
|
cs |
dc.subject |
vinné destiláty
|
cs |
dc.subject |
Cognak
|
cs |
dc.subject |
brandy
|
cs |
dc.subject |
spirits
|
en |
dc.subject |
distillation
|
en |
dc.subject |
wine spirits
|
en |
dc.subject |
Cognac
|
en |
dc.subject |
brandy
|
en |
dc.title |
Výroba lihovin |
cs |
dc.title.alternative |
Distillery |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Valášek, Pavel |
|
dc.date.accepted |
2009-06-15 |
|
dc.description.abstract-translated |
The Bachelor's thesis contains a division of spirits and the manufacture of spirits. The work is focused on problems of wine spirits production, a detailed description of the distillation and the distillation equipment. In detail there are described traditional wine spirits, such as Cognac and different kinds of brandy. Attention is paid to specific national brands. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12984
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-19 |
|
utb.result.grade |
C |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam