Technologie výroby trvanlivých pekárenských výrobků

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Technologie výroby trvanlivých pekárenských výrobků

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Technologie výroby trvanlivých pekárenských výrobků
Autor: Franta, Petr
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Tato práce nejprve definuje trvanlivé pekárenské výrobky dané vyhláškou MZe v platném znění. Dále zde jsou popsány základní suroviny potřebné pro výrobu těchto výrobků. Z těchto základních surovin to jsou pšeničná mouka, sacharidy, tuky, emulgátory, kypřící látky, vejce, mléko, enzymy a ochucovadla. Jsou zde také popsány výroby některých druhů trvanlivých výrobků a to konkrétně výroba perníku, crackerů a extrudovaných výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10962
Datum: 2009-05-28
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12963


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
franta_2009_bp.pdfZablokované 1.586Mb PDF
franta_2009_vp.doc 46Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
franta_2009_op.doc 44Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet