Cereální technologie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Cereální technologie

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Cereální technologie
Autor: Kyseláková, Zuzana
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá základními cereáliemi. Hlavní část je potom věnována výrobě mouky. V práci jsou konfrontovány učební texty a odborná literatura. Údaje jsou uvedeny ve srovnání se současnými nejmodernějšími metodami stanovení jednotlivých parametrů obilí i pšenišné mouky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10968
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Pouze v rámci univerzity
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 12989


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kyseláková_2009_bp.pdfZablokované 1.204Mb PDF
kyseláková_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kyseláková_2009_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet