Cereální technologie

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Cereální technologie

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Kyseláková, Zuzana
dc.date.accessioned 2010-07-18T09:52:08Z
dc.date.available 2010-07-18T09:52:08Z
dc.date.issued 2009-05-27
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/10968
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá základními cereáliemi. Hlavní část je potom věnována výrobě mouky. V práci jsou konfrontovány učební texty a odborná literatura. Údaje jsou uvedeny ve srovnání se současnými nejmodernějšími metodami stanovení jednotlivých parametrů obilí i pšenišné mouky. cs
dc.format 61s. cs
dc.format.extent 1263102 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Pouze v rámci univerzity
dc.subject pšenice cs
dc.subject mouka cs
dc.subject obilí cs
dc.subject mletí cs
dc.subject reologie cs
dc.subject wheat en
dc.subject flour en
dc.subject cereals en
dc.subject milling en
dc.subject rheology en
dc.title Cereální technologie cs
dc.title.alternative Cereal technology en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Hrabě, Jan
dc.date.accepted 2009-06-17
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis deals with the theme of basic cereals. The main part is dedicated to the process of flour production while the teaching materials are confronted with the technical literature. The figures which I present in this thesis are compared with the most up to date methods how to set particular parameters of cereals and wheat flour. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12989
dc.date.assigned 2009-02-19
utb.result.grade B


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kyseláková_2009_bp.pdfZablokované 1.204Mb PDF Zobrazit/otevřít
kyseláková_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kyseláková_2009_op.doc 48.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet