Cereální technologie
Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Rop, Otakar
|
|
dc.contributor.author |
Kyseláková, Zuzana
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-18T09:52:08Z |
|
dc.date.available |
2010-07-18T09:52:08Z |
|
dc.date.issued |
2009-05-27 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/10968
|
|
dc.description.abstract |
Tato bakalářská práce se zabývá základními cereáliemi. Hlavní část je potom věnována výrobě mouky. V práci jsou konfrontovány učební texty a odborná literatura. Údaje jsou uvedeny ve srovnání se současnými nejmodernějšími metodami stanovení jednotlivých parametrů obilí i pšenišné mouky. |
cs |
dc.format |
61s. |
cs |
dc.format.extent |
1263102 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Pouze v rámci univerzity |
|
dc.subject |
pšenice
|
cs |
dc.subject |
mouka
|
cs |
dc.subject |
obilí
|
cs |
dc.subject |
mletí
|
cs |
dc.subject |
reologie
|
cs |
dc.subject |
wheat
|
en |
dc.subject |
flour
|
en |
dc.subject |
cereals
|
en |
dc.subject |
milling
|
en |
dc.subject |
rheology
|
en |
dc.title |
Cereální technologie |
cs |
dc.title.alternative |
Cereal technology |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Hrabě, Jan |
|
dc.date.accepted |
2009-06-17 |
|
dc.description.abstract-translated |
The bachelor thesis deals with the theme of basic cereals. The main part is dedicated to the process of flour production while the teaching materials are confronted with the technical literature. The figures which I present in this thesis are compared with the most up to date methods how to set particular parameters of cereals and wheat flour. |
en |
dc.description.department |
Ústav potravinářského inženýrství |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/142
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
12989
|
|
dc.date.assigned |
2009-02-19 |
|
utb.result.grade |
B |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam