Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu
Autor: Kubíková, Vendula
Vedoucí: Šimek, Lubomír
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je popis základních vlastností kvasinek a vysvětlení jejich využití v pekárenském a pivovarnickém průmyslu. Význam kvasnic spočívá ve skutečnosti, že značnou měrou přispívají k světové produkci potravin poskytujících cenné látky pro lidskou výživu, jako jsou například vitaminy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11357
Datum: 2010-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 16985


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kubíková_2010_bp.pdf 950.7Kb PDF Zobrazit/otevřít
kubíková_2010_vp.doc 36Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kubíková_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet