Možnosti zabezpečení stravování příslušníků Policie ČR během nasazení v krizových stavech

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možnosti zabezpečení stravování příslušníků Policie ČR během nasazení v krizových stavech

Show simple item record

dc.contributor.advisor Mrkvička, Vladimír
dc.contributor.author Čechová, Markéta
dc.date.accessioned 2010-07-18T18:40:30Z
dc.date.available 2010-07-18T18:40:30Z
dc.date.issued 2010-05-31
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11445
dc.description.abstract Práce je zaměřena na možnosti zabezpečení stravování příslušníků Policie České republiky během krizových situací. Formou dotazníkového průzkumu byla zjišťována přijatelnost dávek pro celodenní stravování členů Integrovaného záchranného systému, a to z hlediska množství chutnosti. Navržená dávka potravin byla pro příslušníky Policie ČR dostačující, přiměřená a vhodná pro použití při zásahu během krizových (mimořádných) situací. Testovaná celodenní dávka byla policisty hodnocena jako celkově chuťově přijatelná. cs
dc.format 42 cs
dc.format.extent 2515279 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Policie ČR cs
dc.subject krizová situace cs
dc.subject celodenní stravování cs
dc.subject dotazníkový průzkum cs
dc.subject Czech Republic Police en
dc.subject emergency situation en
dc.subject full board en
dc.subject questionnaire survey en
dc.title Možnosti zabezpečení stravování příslušníků Policie ČR během nasazení v krizových stavech cs
dc.title.alternative Boarding possibilities for policemen of Czech Republic during crisis situation en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Škrovánková, Soňa
dc.date.accepted 2010-06-15
dc.description.abstract-translated This work is focused on boarding of police of the Czech Republic during crisis situations. The acceptability of doses (for whole day) was assessed using a questionnaire survey. Tested rations designed for police officers were sufficient, appropriate and adequate for use during an intervention in crisis situations. Tested whole-day dose was evaluated as the tool with generally acceptable taste. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 15440
dc.date.assigned 2010-01-04
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
čechová_2010_bp.pdf 2.398Mb PDF View/Open
čechová_2010_vp.doc 40Kb Microsoft Word View/Open
čechová_2010_op.doc 49Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account