Gastronomie a její vývoj ve společnosti

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Gastronomie a její vývoj ve společnosti

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Gastronomie a její vývoj ve společnosti
Autor: Plochý, Pavel
Vedoucí: Humpolíček, Petr
Abstrakt: Má bakalářská práce je snahou z dostupné literatury a zdrojů zachytit a přiblížit historický vývoj gastronomie a významné mezníky pro lidskou společnost s pohledem do současnosti evropské i světové gastronomie. Závěr je náznakem či směrem předpokladu vývoje gastronomie v budoucnosti s možností využití nových technologií, přírodních zdrojů a přínosů vědy jako nedílné součásti moderní gastronomie.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11818
Datum: 2010-05-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14548


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
plochý_2010_bp.pdf 1.468Mb PDF Zobrazit/otevřít
plochý_2010_vp.doc 34.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
plochý_2010_op.doc 47Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet