Gastronomie a její vývoj ve společnosti
Zobrazit minimální záznam
dc.contributor.advisor |
Humpolíček, Petr
|
|
dc.contributor.author |
Plochý, Pavel
|
|
dc.date.accessioned |
2010-07-19T01:12:18Z |
|
dc.date.available |
2010-07-19T01:12:18Z |
|
dc.date.issued |
2010-05-17 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/11818
|
|
dc.description.abstract |
Má bakalářská práce je snahou z dostupné literatury a zdrojů zachytit a přiblížit historický vývoj gastronomie a významné mezníky pro lidskou společnost s pohledem do současnosti evropské i světové gastronomie. Závěr je náznakem či směrem předpokladu vývoje gastronomie v budoucnosti s možností využití nových technologií, přírodních zdrojů a přínosů vědy jako nedílné součásti moderní gastronomie. |
cs |
dc.format |
78 s. |
cs |
dc.format.extent |
1540355 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Gastronomie
|
cs |
dc.subject |
Gastronomy
|
en |
dc.title |
Gastronomie a její vývoj ve společnosti |
cs |
dc.title.alternative |
Gastronomy and ist development in society. |
en |
dc.type |
bakalářská práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Mlček, Jiří |
|
dc.date.accepted |
2010-06-14 |
|
dc.description.abstract-translated |
My bachelor thesis is effort to capture from available literature and sources and put near historic development of gastronomy and significant milestones for human society with the view to present of european and world gastronomy. The finish is a hint or way of presumption of development of gastronomy in future with a possibility of taking advantage of new technologies, natural sources and benefits of science as an integral part of modern gastronomy. |
en |
dc.description.department |
Ústav biochemie a analýzy potravin |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/136
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technologie a řízení v gastronomii |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Technology and Management in Gastronomy |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology |
en |
dc.thesis.degree-name |
Bc. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemie a technologie potravin |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Chemistry and food technologies |
en |
dc.identifier.stag |
14548
|
|
dc.date.assigned |
2010-01-04 |
|
utb.result.grade |
A |
|
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit minimální záznam