Potravinářský význam evropských odrůd dřínu (Cornus mas).

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Potravinářský význam evropských odrůd dřínu (Cornus mas).

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Potravinářský význam evropských odrůd dřínu (Cornus mas).
Autor: Smělý, Pavel
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Diplomová práce se zabývá evropskými odrůdami dřínu. V teoretické části je tento ovocný druh popsán a obecně jsou uvedeny poznatky o peckovém ovoci. Cílem praktické části bylo stanovit sušinu, refraktometrickou sušinu, obsah organických kyselin a minerální látky u vybraných evropských odrůd dřínu. Výsledky byly porovnány s ostatními odrůdami peckovin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12171
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 14580


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
smělý_2010_dp.pdf 5.224Mb PDF Zobrazit/otevřít
smělý_2010_vp.doc 32Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
smělý_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet