Svařování plastů

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Svařování plastů

Zobrazit minimální záznam

dc.contributor.advisor Šanda, Štěpán
dc.contributor.author Buchta, Radek
dc.date.accessioned 2010-07-19T15:30:29Z
dc.date.available 2010-07-19T15:30:29Z
dc.date.issued 2010-05-19
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/12779
dc.description.abstract Náplní této diplomové práce je zjistit základní vlastnosti a parametry svařování polyetyléno-vých fólií používaných při balení kávy. V první části, teoretické, jsou popsány základní vlastnosti a rozdělení plastů, principy svařo-vání fólií, stručný popis používaných materiálů pro balení, hygiena potravin a požadavky na optimální svar. V druhé, praktické části, jsou vlastní měření, zjišťování a vyhodnocování zvolených hodnot při svařování polyetylénových sáčků v průběhu balení kávy na výrobní lince. cs
dc.format 71 s., 15 s. příloh. cs
dc.format.extent 2518292 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject fólie cs
dc.subject svařování cs
dc.subject svar cs
dc.subject výrobní linka cs
dc.subject káva cs
dc.subject wrap en
dc.subject welding en
dc.subject weld en
dc.subject production line en
dc.subject and coffee en
dc.title Svařování plastů cs
dc.title.alternative Foil Welding en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Pata, Vladimír
dc.date.accepted 2010-06-08
dc.description.abstract-translated The aim of this diploma thesis is to identify basic features and parameters of welding polyethylene wraps which are used for packaging coffee. The first theoretical part describes fundamental features and classification of plastic, welding principles, a short description of generally used packaging materials, food hygiene and optimum welding requirements. The second practical part of the thesis includes the measurements themselves, identification and evaluation of selected criteria for welding polyethylene bags in the process of coffee packaging in the production line. en
dc.description.department Ústav výrobního inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/206 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Řízení jakosti cs
dc.thesis.degree-discipline Quality Control en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Procesní inženýrství cs
dc.thesis.degree-program Process Engineering en
dc.identifier.stag 14460
dc.date.assigned 2010-02-19
utb.result.grade B


Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
buchta_2010_dp.pdf 2.401Mb PDF Zobrazit/otevřít
buchta_2010_vp.zip 15.69Kb Neznámý Zobrazit/otevřít
buchta_2010_op.doc 37Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit minimální záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet