Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Systém HACCP a bezpečnost pokrmů v jídelně Základní a Mateřské školy Horní Moštěnice
Autor: Kotůlek, Jakub
Vedoucí: Vaňátková, Zuzana
Abstrakt: Cílem této bakalářské práce je vysvětlení systému HACCP. Tato práce popisuje postup zavedení systému HACCP, předpisy legislativy pro hygienu veřejného stravování a definice základních pojmů. V praktické části se bakalářská práce zabývá mikrobiologickou analýzou Školní jídelny Horní Moštěnice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/12895
Datum: 2010-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 15442


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kotůlek_2010_bp.pdf 1.890Mb PDF Zobrazit/otevřít
kotůlek_2010_vp.doc 44.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kotůlek_2010_op.doc 36.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet