Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období
Autor: Hudečková, Monika
Vedoucí: Novotný, Radomil
Abstrakt: ABSTRAKT Bakalářská práce objasňuje legislativní požadavky na provozovatele stravovacích služeb. Uvádí zásady správné výrobní a hygienické praxe ve stravovacích provozech. Charakterizuje alimentární nákazy ze zdravotně závadných potravin a pokrmů. Zabývá se možnými zdravotními riziky při úpravě potravin, přípravě a distribuci pokrmů ve stravovacích provozech a domácnostech v letním období. Tato práce může sloužit jako souhrn zásad, který je nutný dodržovat v provozovnách veřejného stravování a v neposlední řadě i při přípravě pokrmů v domácnostech.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13424
Datum: 2010-05-19
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 15816


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hudečková_2010_bp.pdf 1.531Mb PDF Zobrazit/otevřít
hudečková_2010_vp.doc 39Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet