Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití potravin pro zvláštní výživu při stravování osob v různých nutričních situacích
Autor: Hábová, Jitka
Vedoucí: Velichová, Helena
Abstrakt: Diplomová práce vymezuje potraviny pro zvláštní výživu a jejich specifický význam ve výživě osob v různých nutričních situacích. Práce je zaměřena na potraviny bezlepkové. Popisuje onemocnění celiakie a základní principy bezlepkové diety. Cílem práce bylo se-stavit a srovnat jak nutričně, tak i ekonomicky jídelní lístky připravené pro zdravé jedince a osoby s celiakií.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14277
Datum: 2010-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 15122


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hábová_2010_dp.pdf 3.220Mb PDF Zobrazit/otevřít
hábová_2010_vp.doc 40.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hábová_2010_op.doc 47Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet