Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Mykotoxiny produkované plísněmi v potravinách
Autor: Grégrová, Renata
Vedoucí: Holko, Ivan
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na mykotoxiny v potravinách. Má pozornost by-la upřena nejen na mykotoxiny, ale i na plísně, kterými jsou produkovány. U plísní byla pozornost věnována morfologii, taxonomii a způsobům rozmnožování. U mykotoxinů byli zdůrazněny nejvýznamnější druhy mykotoxinů, jejich charakteristika, fyzikální a chemické vlastnosti, metody stanovení, jejich stanovené limity v rámci EU v jednotlivých potravi-nách.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14376
Datum: 2010-05-31
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 14599


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
grégrová_2010_bp.pdf 1.265Mb PDF Zobrazit/otevřít
grégrová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
grégrová_2010_op.doc 37Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet