Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Bartošíková, Romana
dc.contributor.author Krejčová, Zuzana
dc.date.accessioned 2010-07-20T18:30:11Z
dc.date.available 2010-07-20T18:30:11Z
dc.date.issued 2010-05-26
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/14461
dc.description.abstract Bakalářská práce je zaměřena na analýzu plnění hygienických a bezpečnostních standardů při výrobě ořechových směsí ve firmě Alika a.s. Teoretická část popisuje hygienu a bez-pečnost výroby potravin, rozdělení zdravotních nebezpečí ve výrobě potravin a systémy pro bezpečnost potravin. V praktické části je představena firma Alika a.s. Dále jsou podrobně rozepsány jednotlivé pracovní technologie a jejich možná rizika. cs
dc.format 46 s., 2 s. obr. priloh. cs
dc.format.extent 1422011 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject HACCP cs
dc.subject hygiena cs
dc.subject bezpečnost potravin cs
dc.subject standardy bezpečnosti potravin cs
dc.subject rizika cs
dc.subject HACCP en
dc.subject hygien en
dc.subject food safety en
dc.subject food safety standards en
dc.subject risks en
dc.title Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s. cs
dc.title.alternative Hygiene and safety of production of Alika Inc. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Mráčková, Eva
dc.date.accepted 2010-06-09
dc.description.abstract-translated The bachelor theses is focused on the analysis of hygienic and safety standards in the pro-duction of nuts' mixtures in the ALIKA company. The teoretical part describes the food hygiene and safety factors, health dangers separation during the food production process and the food safety system. In the practical part, there is presented the ALIKA company. Also there are describtions of all product's technologies in details and their possible risks. en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 15048
dc.date.assigned 2010-02-11
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
krejčová_2010_bp.pdf 1.356Mb PDF View/Open
krejčová_2010_vp.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open
krejčová_2010_op.doc 49.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account