Návrh jídelníčků dietní stravy

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Návrh jídelníčků dietní stravy

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Návrh jídelníčků dietní stravy
Autor: Blahová, Veronika
Vedoucí: Kráčmar, Stanislav
Abstrakt: Cílem této diplomové práce bylo popsání dietního systému a jednotlivých diet v něm uve-dených. Dietní systém, který byl nejdříve závaznou normou při stravování v nemocnicích či lázeňských zařízeních v České a Slovenské republice, nyní platí pouze jako doporučení. Dále je součástí diplomové práce sestavení modelových jídelních lístků. Jídelní lístky byly sestaveny, nanormovány a vyhodnoceny pro dietu č.2 - šetřící, dietu č.3 - racionální, dietu č.6 - nízkobílkovinnou a dietu č.9 - diabetickou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14536
Datum: 2010-08-25
Dostupnost: Práce bude přístupná pouze v rámci univerzity od 25.08.2020
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: E 14553


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
blahová_2010_dp.pdfZablokované 3.007Mb PDF Zobrazit/otevřít
blahová_2010_vp.doc 35Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
blahová_2010_op.doc 37.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet