Význam odrůd švestek v potravinářství.

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Význam odrůd švestek v potravinářství.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Význam odrůd švestek v potravinářství.
Autor: Trusíková, Iveta
Vedoucí: Rop, Otakar
Abstrakt: Cílem mé bakalářské práce bylo popsat jednotlivé odrůdy švestek a jejich význam v potravinářském průmyslu. Zdůrazněno je botanické zařazení slivoní, ekologické podmínky, sklizeň a skladování, přehled znaků a vlastností jednotlivých odrůd slivoně švestky. Důležitou součástí rukopisu je chemické složení švestek. Poslední kapitoly jsou věnovány výrobě slivovice, povidel, džemů, marmelád a sušených švestek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14853
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22696


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
trusíková_2011_bp.pdf 803.1Kb PDF Zobrazit/otevřít
trusíková_2011_vp.doc 86.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
trusíková_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet