Charakteristika kofeinu a možnosti jeho stanovení

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Charakteristika kofeinu a možnosti jeho stanovení

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika kofeinu a možnosti jeho stanovení
Autor: Faltýnková, Martina
Vedoucí: Lazárková, Zuzana
Abstrakt: Tato bakalářská práce je zaměřena na velmi známý alkaloid kofein. Náplní práce je charakterizování kofeinu z hlediska chemického a z hlediska jeho účinků na lidský organizmus. Dále se práce zabývá výskytem kofeinu, jeho metabolizmem a reakcemi a změnami, které mohou u kofeinu probíhat. V druhé polovině práce jsou popsány principy metod, kterými lze kofein stanovit a příklady konkrétních stanovení těchto metod, které jsou používány v praxi.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14889
Datum: 2011-05-30
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: B 22749


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
faltýnková_2011_bp.pdf 1.282Mb PDF Zobrazit/otevřít
faltýnková_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
faltýnková_2011_op.doc 97.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet