Využití mořských řas v gastronomii

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Využití mořských řas v gastronomii

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Využití mořských řas v gastronomii
Autor: Slováčková, Lucie
Vedoucí: Mišurcová, Ladislava
Abstrakt: Bakalářská práce je zaměřena na způsoby využití mořských řas v potravinářském průmyslu. Obecně byly charakterizovány mořské řasy používané v potravinářství (taxonomie, výskyt, složení řas). Byly zmíněny také řasy využívané pro výrobu hydrokoloidů. Hlavní důraz byl kladen na používání mořských řas jako suroviny pro přípravu pokrmů v gastronomii.
URI: http://hdl.handle.net/10563/14972
Datum: 2011-05-24
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 20598


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
slováčková_2011_bp.pdf 1.426Mb PDF Zobrazit/otevřít
slováčková_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
slováčková_2011_op.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet