Charakteristika tuků v potravinách

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Charakteristika tuků v potravinách

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Charakteristika tuků v potravinách
Autor: Planetová, Tereza
Vedoucí: Zemanová, Vladimíra
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou tuků a olejů. Práce popisuje jejich získávání, zpracování, složení, ale také to jak se podílejí na výživě člověka. Se stejnou důležitostí jsou důkladně popsány i pohledy na tuky z různých hledisek a to zejména biochemického, fyziologického a výživového. Práce je s logickou posloupností shrnutím kompletního procesu od získávání tuků až po jejich složení a působení na lidský organismus. Nemalá kapitola je závěrem věnována i stanovení celkového obsahu tuku v masných výrobcích metodou podle Soxhleta, které jsou podloženy důkazy z vlastního měření.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15069
Datum: 2011-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 21816


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
planetová_2011_bp.pdf 1.863Mb PDF Zobrazit/otevřít
planetová_2011_vp.doc 98Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
planetová_2011_op.doc 101.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet