Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

Repozitář DSpace/Manakin

Jazyk: English čeština 

Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Výroba termizovaných smetanových sýrů a studium vlivu hydrokoloidů na jejich jakost
Autor: Horníčková, Dita
Vedoucí: Buňka, František; Tykvartová, Dagmar
Abstrakt: Tato práce si kladla za cíl především otestovat vybrané hydrokoloidy a směsi hydrokoloidů při výrobě termizovaných smetanových sýrů, určit jejich optimální dávkování a vybrat ten, který bude mít za daných podmínek nejlepší vliv na senzorické vlastnosti a celkovou jakost výrobku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15073
Datum: 2011-05-20
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 22615


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
horníčková_2011_dp.pdf 5.081Mb PDF Zobrazit/otevřít
horníčková_2011_vp.doc 93.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
horníčková_2011_op.doc 95Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet